måndag 28 mars 2011

Bestämt mig.

Under graviditeten och mammaledigheten har jag haft väldigt mycket tid att fundera på vad jag vill göra med mitt liv och om jag verkligen tycker det är värt att fortsätta jobba med det jag gör idag (jag är brevbärare). Vissa dagar är det underbart att få arbeta med kroppen och vara ute i naturen. Någonstans känner jag att jobbet inte är för mig. Det är för "enkelt" och fyller för lite mening för mig. Visst är det viktigt att folk får sina räkningar och annan post. Det jag menar är att jag känner att jag har mer att ge individer och grupper av människor än att bara leverera deras post.

Desto mer jag har tänkt desto mer har jag kommit fram till en och samma sak.

Jag vill inte jobba som brevbärare, jag vill inte ens fortsätt inom den branchen som jag tänkte ett tag. Att jobba mig uppåt och därefter ha ett lite mer "chefsjobb". Det är nog inte min grej.

Igår var jag inne i stan, på ett informationsmöte om en ubildning som är högintressant för mig. Det känns helt rätt. Och det känns än mer rätt efter det mötet.
När utbildningen är klar (3 år) blir jag något som heter Wellcare Coach. Där jag efter ett år är utbildad avancerad personlig tränare. Redan efter tre månader på utbildningen är jag så pass utbildad att jag kan ta emot kunder som vill anlita en Personlig Tränare.

En Wellness Coach arbetar med att förbättra prestation och välmående på individnivå. Man arbetar med kost, fysisk- och mentalträning.
Jag kan inte annat än att tycka det låter underbart roligt!

Jag har bestämt mig för att jag ska plugga detta. Nu ska bara sambon övertygas, vilket inte lär vara några som helst problem.

1 kommentar:

Malin sa...

HEJA! Det där kommer ju passa dig skitbra.