tisdag 1 mars 2011

Det snurrar i min skalle

Jag är egentligen full av ord men har inget att skriva.
Det känns jättekonstigt allting.

Igår var vi i Borås hela dagen, tittade på lägenheten och skulle hälsa på Nicklas nya jobb, det visade sig dock att chefen var sjuk och vi kunde därför inte göra som tänkt. Istället blev det en massa promenader och gym-besök i staden för att utvärdera lite vart jag vill gå sen när jag väl flyttar ner.
Som vanligt får man prata med deras säljare och trots att man när man kommer in ber om att få titta på gymmet för att man ska flytta ner till sommaren så försöker de pracka på en ett "supererbjudande" som gör att man binder sig på en gång.
Ett av gymmen som jag gick till fastnade jag dock väldigt för. Det kommer ta mig tre-fem minuter att gå till det, det är nyrenoverat, fräscht och sjukt stort. Om man jämför bara spinnningsalen mot den jag tränar i nu så finns det 2 gånger så många cyklar och dessutom bra mycket mer mellanrum mellan dessa.

Hur det har gått på visningen, vet jag inte riktigt. Mäklaren har inte direkt sagt något. Vi ska höras av ikväll eller imorgon, beroende på hur budgivningen går. Det enda jag vet just nu är att det var fem par och tittade på lägenheten i Söndags, igår var det inga besökare. Om fem besökare är bra eller dåligt vet jag inte. Det lilla vi hört från mäklaren så lät det i alla fall som ett par av dessa besökare verkade riktigt intresserade.
Så jag lever fortfarande i samma ovisshet som för några dagar sedan. Men det ska väl gå bra med allt hoppas jag. Tids nog.

1 kommentar:

lotta sa...

Allting löser sig :)