fredag 4 mars 2011

Home alone

Jag är ensamm hemma denna fredag, nästan i alla fall, Olivia ligger och sover i sin säng. Jag sitter i soffan och tittar på "På Spåret" på SVT1. (Det blev en väldig massa "på:n" i den meningen.)

Det känns faktiskt ganska skönt att sitta här och bara vara. Perfekt sysselsättning efter ett par timmar på gymmet med bland annat core och spinning. Spinninginstruktören är en riktig "pain in the ass". Han fullkomligt älskar att plåga sina deltagare, med backar, backar och lite fler backar. Det innebär att det är tungt motstånd och mycket stående. Idag var han lite extra rolig när han avslutade passet med en 13 minuter lång och extra tung backe... Jag säger inget mer än att den gjorde sitt.
Jag är nöjd för jag trampade mig genom hela passet så pass bra att till och med ena trampan gick sönder. Men det hindrade inte mig när jag är på framfart, det är bara att trampa vidare.

Just därför tycker jag att jag är värd att sitta här hemma i min ensamhet och bara vara.
Imorgon ska jag dessutom unna mig att åka skidor! Det ska bli underbart att i alla fall få åka lite, nu när vår resa till Tärnaby inte blir av.

1 kommentar:

lotta sa...

TRETTON minuter lång BACKE?! Omg. Jag tycker 3-minutare räcker än så länge.
Men nästa sommar är jag fit for fight och alla pain-in-the-ass-backar runt Vättern ;)