torsdag 3 mars 2011

Sånt ska inte kunna hända!

Det är sådant som bara händer på film...och mig.

Jag var på gymmet igår och gjorde mina övningar som vanligt i ett hörn där det finns fria vikter, medicinbollar, hopprep, gummiband och andra redskap. Pilatesbollar som jag ofta använder mig av ligger ibland även här men sitter oftast på hållare på en vägg i stretchrummet. Jag hämtade således en sådan och gjorde mina övningar.
Jag var relativt ensam på gymmet, speciellt i de gymrum där jag befann mig. Där var det bara jag och en kille som spände sina bröstmusker i en maskin.

När jag var klar med min träning tog jag pilatesbollen för att lägga tillbaka den i sin hållare. För att göra det lite enklare för mig så tog jag och sparkade bollen framåt, så att jag kunde hålla i min flaska, astmamedicin och handduk utan svårigheter i händerna.
Problemet var dock att bollen var lite för löst pumpad (utöver det faktum att en pilatesboll är ganska stor) för att vara optimal att putta med fötterna.
När jag kommer så långt att jag är mitt framför killen som gymmar i maskinen så råkar jag istället för att putta bollen med foten, trampa på den och falla över den och rakt in i en maskin.

Hur kan det hända? Det händer ju bara på film. Och mig.

2 kommentarer:

sabina sa...

haha jag ser bilden händelsen framför mig och det är så typiskt dig gumman! :) typ som när du halkade in dörren i sälen , bäst (:

lotta sa...

Hahahaha. Skadeglädje... :P
Hoppas du inte slog dig :)