fredag 1 april 2011

En vecka kvar.

Om en vecka är jag tillbaka i Örebro för att umgås med mina kära universitetskamrater. Tjällossningen, ett overallsjippo, strår som underhållning. Kan undra om jag och Lotta hamnar i en busksittning och om vi i så fall lyckas ta ett lika bra kort som det här "jag tror att vi båda är med nu..." Mycket riktigt, jag fick med båda på kortet, men kanske inte på det viset som jag tänkt...


Det ska bli lite skönt att vara barnfri en helg. Tänkte på allt annat än barnmat och blöjbyten. Sen har jag absolut tänkt ta det bra mycket lugnare än vad jag har brukat göra på dessa tillställningar. Mitt mål är att inte vara bakis. För blir jag det så kommer jag inte palla. Dessutom måste jag köra tillbaka till Stockholm på söndagseftermiddagen.

Kanske ska sikta in mig på att åka buss nu när jag tänker efter. Helt klart värt att kolla upp.

1 kommentar:

lotta sa...

Ååååh, det ska bli så jävla roligt att du kommer hit! Och givetvis ska vi ha en busksittning :D Btw, du är min houseguest. Ronya bor hos Lisa och du inackorderas hos mig :) Soffan är all yours och du behöver inte ta med massa onödig packning som täcke, kudde, lakan, handduk och sånt - det finns att tillgå här :D PUSS!