fredag 30 december 2011

London baby!

Om ca två timmar sitter vi i bilen på väg till Landvetter, därifrån åker vi sedan med EasyJet mot London.
Har aldrig flugit med EasyJet förut, men det kan väl inte skilja sig allt för mycket mot övriga flygbolag?

Jag är nöjd om vi får våra platser, har någonstans att sitta på vägen och att vi kommer fram hela och förhoppningsvis rena. Man kan aldrig så noga veta med det där sistnämnda då man har en liten Olivia i knät som förmodligen kommer knapra både banan och kex.

Som vanligt är det Nicklas syster, hennes man och nu även deras dotter som vi ska hälsa på.
Det börjar bli en tradition nu, som Muwlin, uttryckte det (inte ordagrannt så, men kontentan är den samma). Nyår firas hemma hos dem, med god mat och ett ännu godare humör. Dessutom blir det småbarnsmys. Förra året var det Olivia som var småbarnet, nu är hon fortfarande ett litet barn, men inte det minsta. Varför nu det var vesäntligt.

I övrigt har vi inte några "detta måste vi göra". Strosa runt inne i centrala London, titta i affärer, köpa i affärer, dricka en öl, kanske två, äta gott på Shirins restaurang (hoppas jag), sen har vi inte så mycket mer planerat förutom att givetvis umgås med Nicklas syster och hennes lilla familj.

Vi är hemma igen på tisdag. Då ska jag hämta hem ett vitrinskåp som jag vann på Borås Loppis för den ofantliga summan av 90 kr. Precis ett sådant som jag ville ha. Ska bara måla om det till vitt, men det är ju en enkel match.

Ha det underbart här hemma i Sverige så ses vi igen nästa år.


 Bilden ovanför är tagen förra året från tvsändningen av fyrvarkerierna i centrala London. 
Den nedanför är också från London förra året, Nicklas och Olivia festar till det, kan man säga...

GOTT NYTT ÅR! 

 

Inga kommentarer: