torsdag 28 april 2011

Halvvägs

Nu har jag ägnat förmiddagen åt att köra fram och tillbaka till Linköping. Detta för att lämna lilla Olivia till min snälla mamma som erbjöd sig att ha hand om henne så att vi kan fokusera på att flytta och städa. Tack!
Vi sa att vi skulle mötas halvvägs och trodde att IKEA i Linköping skulle vara en bra plats för detta möte. När jag kom dit så stälde jag först in GPS:en på mina föräldrars adress och fick fram att resan skulle ta två timmar och fem minuter och att sträckan var 208 km lång. Efter det stälde jag in på vår adress och fick då fram att resan skulle ta två timmar och fem minuter och att stäckan var 209 km. Vi kan säga att vi hade hyfsat rätt i att IKEA i Linköping låg mittmellan oss. Det skiljde en ynka kilometer.

Nu är jag hemma i Spånga igen. Borde börja med någonting, men mina krafter tog slut i bilen på vägen upp hit. Jag ska börja med att inta en lunch eller en powernap. Båda ska genomföras för att jag ska orka med allt som ska göras. Därefter ska det städas och packas klart. Det är i princip bara mina träningskläder och Nicklas kläder kvar nu. Börjar bli sjukt tomt...

I eftermiddag/kväll kommer min bror. Vi börjar då fylla lastbilen med saker.

Det är nära nu. Mycket nära.

1 kommentar:

Malin sa...

Åh, vad sorgligt!! Men samtidigt roligt och spännande!