måndag 16 maj 2011

Olivia 11 månader

Min lilla tös blev 11 månader igår. Jag kan inte förstå att tiden går så snabbt. Och att hon har utvecklats så enormt på den här tiden.
Hon är visserligen fortfarande liten eftersom hon föddes fem veckor tidigt och det verkar hänga med.
Nu kan hon nästan allt, känns det som. Vill hon till någon sak så tar hon sig dit. Ålandes, fortfarande, det där med att krypa verkar hon rentutav skita i. När hon kommer fram till en bänk eller dyligt tar hon tag i det och ställer sig upp. Är hon på humör så går hon även längsmed möbeln och fortsätter så långt hon kan längs med den och nästkommande möbel.

Av den anledningen säkrade jag hela lägenheten igår. Eller trappan iallafall. Så nu har vi grindar på den. Känns skönt att veta att det ska mycket till innan hon kan trilla ner för den.

Jag vet dock inte varken Olivias längd eller vikt just nu. Då det knasar lite med övergången från BVC i Spånga och det vi ska ha här. Men jag skulle gissa på att hon väger ganska exakt 8 kilo och är runt 72 cm lång. Hon kan med andra ord utan problem ha vissa strl 68. Vilket jag känner är ganska sjukt ibland. Då det oftast i dessa kläder står 4-6 månader. Och Olivia är ju minst det dubbla. Men som sagt de där 5 veckorna gör mycket. Det gör dock ingenting, hon mår ju strålande och är väldigt aktiv och glad så vem bryr sig om att hon är lite liten? Inte jag.

1 kommentar:

lotta sa...

Så stor hon blivit! Snart ett år! Helt gaaaalet!