fredag 29 juli 2011

Marie hjärta Elitenhäng

I veckan har mina underbara vänner, Malin, Sabina och Camilla varit här. Som alltid är det underbart att vara tillsammans med dessa tjejer. Tillsammans är vi oslagbara! Det spelar ingen roll hur lång tid det tar mellan gångerna vi träffas, det spelar ingen roll, det är alltid som att vi alltid är tillsammans. Mängder att prata om. Mycket bus att hitta på och framförallt har vi förbaskat skoj ihop.

Den här gången har vi konctaterat att det inte är en jättebra idé att åka till Ullared och Gekås på löningsdag mitt under semestern. Vi kan sammanfatta det hela med att vi var inte ensamma på bygget. Men vi fick se både Morgan och Boris. Det får vi väl se som ett plus?

Tisdagen spenderades med en rundvandring på Borås gator och torg. Systemet plundrades då jag och Malin hade gett oss tusan på att vi skulle supa Sabina under bordet. En plan som slutade med att vi söp oss själva rejält under bordet och sedan firade min påhittade födelsedag på Lilla Bränneriet nere vid Strandwalls plats. Trubaduren med rövsvetten sjöng vackert (?) för mig och alla skrålade med. Det visade sig att jag hade en födelsedagskompis som jag glatt sprang och skålade med. Vi enades snabbt om att det var vårt gäng som livade upp hela puben, jag undrar om alla andra på stället håller med?

Onsdagen inleddes väldigt seg då dagen innan blev lite hårdare än planerat. Ett inplanerat djurparksbesöks sköts upp och istället blev det häng i stadsparken med fotbollslir och kebabätning. Vilket var minst lika uppskattat som en dag på Zoo.
På kvällen begav vi oss mot Ryda, taggade till tusen, för att spela fotbollstennis. Vi hann dock inte mer än sätta upp vårt provisoriska tennisnät innan min telefon ringde och avbröt tillställningen. Skit!
Mina kära morföräldar hade fått problem med bilen strax utanför Borås och önskade skjuts hem. Fotbollstennisen stäldes in och jag och Sabina spenderade 6*2 mil i bil. En roligare kväll hade jag önskat. Fast jag kunde bara inte strunta i mina morföräldrar som annars hade varit strandsatta i ödemarken. Malin och Camilla roade sig under tiden med att inhandla kvällsmat vilket de skötte utmärkt!

Sista dagen på mina kära vänners vistelse spenderades på ett varmt Zoo, med glass, barn och en massa konstiga djur. Sammanlagt tror jag att vi tog ungefär en biljon kort. Kan undra om det finns något bra?

Jag kan bara säga att fybubblan vad roligt vi hade dessa dagar som ni var här! Saknar er redan. Kom tillbaka! NU NU NU!

3 kommentarer:

Camilla sa...

Jag vill komma tillbaka! Det är inge kul att jobba när man vet hur roligt man kan ha istället! <3

muwlin sa...

När ska vi förvandla er lägenhet till ett Eliten-kollektiv?! Måndag?

sabina sa...

jag håller med båda talarna! vi kommer å bosätter oss hos er, och har skoj varje dag! :)